Tarieven en Vergoedingen

 

Intake + osteopathische behandeling
90 euro / 45-60 minuten
Vervolgconsult lang
90 euro / 45-60 minuten
Vervolgconsult kort
58 euro / 30 minuten

 

Het eerste consult duurt vanwege de intake, het onderzoek en een behandeling altijd 45-60 minuten. Daarna is de duur van een consult afhankelijk van de ernst van jouw klachten en hoe lang deze al bestaan. Een indicatie van het behandelplan wordt tijdens het eerste consult met jou besproken, zodat jij niet voor onverwachte kosten komt te staan. Mocht er na drie behandelingen geen verbetering zijn opgetreden, zal ik samen met jou naar alternatieven kijken.

 

Na het consult wordt jou gevraagd om met de PIN te betalen. De factuur krijg jij daarna meteen digitaal (PDF) toegestuurd of uitgeprint mee, zodat jij deze direct kunt declareren bij jouw zorgverzekeraar.

 

Wat wordt er vergoed?

Osteopathie Jorieke Spijker voldoet aan de kwaliteitsnormen van alle kwaliteitsinstituten op het gebied van Osteopathie. Jorieke beschikt over de titel MSc. D.O.-MRO en staat geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Hierdoor kan jij je behandeling (gedeeltelijk) vergoed krijgen.

Osteopathie valt NIET onder de eigen bijdrage en wordt door de meeste verzekeringsmaatschappijen (gedeeltelijk) vergoed vanuit alternatieve zorg in het aanvullende pakket. De hoogte van de vergoeding hangt af van jouw verzekeringsmaatschappij en de door jou afgesloten polis. Kijk voor meer informatie over vergoedingen op de website van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en raadpleeg bij twijfel jouw zorgverzekeraar.