Zwangerschap

 

"Intens genieten van deze bijzondere en mooie periode in je leven."

 

Tijdens de zwangerschap is jouw lichaam onderhevig aan allerlei veranderingen. Terwijl je baby groeit staat jouw hormoonhuishouding op zijn kop, worden organen van hun plaats gedrukt en wordt het weefsel in jouw buik en bekken meer en meer op rek gebracht.

Dit kan voor jou als aanstaande moeder vervelend zijn en zwangerschapsklachten met zich meebrengen zoals: lage rugpijn, bekkenpijn/-instabiliteit, nekklachten, moeite met ademhalen, misselijkheid, oprispend maagzuur en/of darmklachten.

Doordat jouw lichaam zich voortdurend aan het aanpassen is aan allerlei veranderingen, komen bewegingsbeperkingen sneller naar voren en wordt jouw functioneren beïnvloed.

Osteopathie kan in die gevallen veel voor jou en voor jouw ongeboren kindje betekenen.

Een osteopathische behandeling bij zwangere vrouwen bestaat uit zachte en rustige technieken met als doel de bewegingsbeperkingen en spanningen in jouw lichaam te verminderen, waardoor de klachten afnemen en mogelijk verdwijnen. De veiligheid van jou en jouw kindje staat ten allen tijde voorop. Voor jullie allebei zal de zwangerschap fijner verlopen.

 

Wil je weten of ik iets voor jou/jullie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of maak direct online een afspraak.